Menu

Webdesign & development

Customweb Design & Development

Webdesign & development

Customweb Design & Development

”In een digitale wereld is een succesvolle website een essentiële tool”.

Onze websites zien er geweldig uit, ze zijn gebruiksvriendelijk en ze stimuleren de activiteiten van onze klanten. Dacht je dat je genoegen moest nemen met middelatig?  Niet bij Innovation Station – we transformeren online ervaringen omdat we trots zijn op ons werk en we staan achter onze producten.

Innovation Station

” De perfect mix in visuele identiteit en boodschap. Onze websites overtuigen uw doelgroep en zijn lead genererende marketingtools.” 

Gebruiksgemak

Onze websites zijn een balans tussen gebruiksgemak, esthetiek & boodschap. Uw bezoeker wil vooral snel weten waar hij aan toe is, met juiste look en feel

E-Commerce

WooCommerce webshops, Spopify webshops die echte omzet machines zijn. Innovation Station bouwt webshops die de ROI maximaliseren met een uitstraling op top niveau.

Responsive

De perfecte weergave op elk device. Innovation Station houdt rekening met de balance in design en boodschap. Zodat deze op elk device het beste tot zijn recht komt

Hosting

Met Innovation Station hositing hebt u een all-in optie: Snelle hosting, branding, websites, marketing. Bekijk de mogelijkheden voor Hosting van Innovation Station

CMS WordPress, Drupal of custom

De websites van Innovation Station kunnen gebouwd worden in diverse content management systemen naar uw wens.

Waar begonnen?”

Tijdens onze contentstrategieperiode stellen we de essentiële vragen: Op welke gebieden van uw bedrijf probeert u te groeien? Met wie praten we? Hierdoor weten we precies wie de site gaat gebruiken, zodat we een ontwerp kunnen maken specifiek voor uw klanten.

Design

Gestructureerd en innovatief

Onze benadering van webdesign is gericht op gestructureerd en toch innovatief zijn Een delicate balans tussen creativiteit en functie. Communiceer uw merk met visuals die resoneren met uw publiek en actie stimuleren. Van uw visitekaartje tot uw website, onze ontwerpen maken van u een onvergetelijke kracht in uw ruimte.

Development

Dynamisch & gestructureerd

Kwalitatieve development transformeert een ontwerp in een interactieve website met boeiende functies en dynamische functionaliteit. Van sterk op maat gemaakte e-commerceoplossingen met ERP-integratie tot onze doorlopende maandelijkse ondersteuning en optimalisatie, ons website-ontwikkelingsteam levert essentiële maar krachtige zakelijke tools.

Performance

Site prestatie 

Na de lancering vlieg je niet alleen – we zitten nog steeds in uw team. We moedigen klanten aan om maandelijks langs te komen om de prestaties van hun site te evalueren en te profiteren van gratis website- en analysetraining.

” Een website is een interactieve lead genererende business tool”

Vraag nu een gratis offerte aan om te ontdekken wat we voor u kunnen doen.

Innovation Station

”Innovation Station heeft een website ontwikkeld die feilloos aansluit bij de identiteit en uitstraling van ons mooie retreat in Portugal.”

Lisette Willers, Mindfulyes

”Laat nu uw website ontwikkelen door Innovation Station” 

Terns & conditions

Ⓒ Niels van Steenis 2022 - All Rights Are Reserved

Cookies

Sign up for newsletter

Call us

Email

Jobs

Blog

Contact

Juridisch

Social

Innovation Station ©