Photo & Video

Dynamische content voor jouw merk

Photo & Video

Dynamische content voor jouw merk

”De kracht van beweging.”

Huisstijl, boodschap, emotie: breng dynamiek en overtuigingkracht toe aan jouw merk met video’s die jouw merk verder innoveren.

Van drone video’s tot corporate stories: bekijk de mogelijkheden die Innovation Station biedt.

Innovation Station

”Merken komen meer tot leven met dynamische content van Innovation Station.”

Vertel uw verhaal met video

Beeld is identiteit, boodschap & emotie

Professionele videografie is een essentieel onderdeel van uw marketingplan. Video kan gebruikt worden als asset op je website, social media accounts of andere marketingkanalen. Met video kan uw bedrijf een verhaal overbrengen dat voor zichzelf spreekt. Het is een visuele manier voor uw publiek om met uw site te communiceren en een boeiende ervaring voor gebruikers op te bouwen.

Elk aspect van uw bedrijf dat u wilt benadrukken, kan artistiek worden gearticuleerd door middel van een video. Het opnemen van video is een effectieve manier om uw verhaal, stem en persoonlijkheid over te brengen. Ons team van videografen gebruikt professionele hoge resolutie camera’s om belangrijke aspecten van uw bedrijf te accentueren.

Vertel uw verhaal met fotografie

Sterke visuele identiteit 

Bij Innovation Station maakt ons professionele team van fotografen gebruik van filmcamera’s met een hoge resolutie om momenten vast te leggen die woorden niet kunnen vastleggen. Elke stap van het proces, van de set-up tot de shoot tot de montage, wordt in eigen huis gedaan. De fotografie van Innovation Station kan een gemeenschappelijke stem creëren in het door u vertelde verhaal. 

”Verbeter met beeld.”

Door een integratie van foto’s, video’s en ontwerpaspecten die  allemaal samenwerken in het design creëren we een samenhangende, gepolijste look.

Verken de mogelijkheden en vraag nu een offerte aan!

Innovation Station

” Ons Hotel in Vejer de la Frontera is met subliem beeld gevangen en geeft een echte verdieping in het overbrengen van de sfeer van ons hotel, dat een combinatie is van klassiek en modern”.

Javi, Casa Aura Vejer

”Vraag nu fotografie of video aan”

Terns & conditions

Ⓒ Niels van Steenis 2022 - All Rights Are Reserved

Cookies

Sign up for newsletter

Call us

Email

Jobs

Blog

Contact

Juridisch

Social

Innovation Station ©