Menu

Innovation Station

Nederland Rotterdam

NWA Beveiliging

NWA Beveiliging Nederland Rotterdam

New Wise Awarness

Omschrijving

NWA Beveiliging is opgericht door Angelo Watson & Nilton Andrade . Beveiligers met ervaring. Nilton heeft ervaring metbeveilging van diverse projecten gedaan, onder andere de beveiliging van Jamie Foxx in 2007 toen de beroemde acteur in Nederland was voor een filmpremière.  Angelo heeft in 2016 onder andere Electronica –  World’s leading trade fair and conference for electronics –  beveiligd. 

Samen zijn ze NWA Beveiliging gestart en hebben Innovation Station gevraagd hulp te bieden op het gebied van Strategie, identiteit & webdesign. Hoe geef je een bedrijf met een Rotterdams karakter de identiteit die het wil hebben? 

Identiteit

Innovation Station heeft voor NWA Beveiliging de identeit goed onder woord gebracht in beeld en in boodschap. Het bedrijf is divers in personeel en meertalig. Daardoor kunnen ze diverse doelgroepen dienen en zijn ze ook vertegenwoordigd in de diverse culturen die Rotterdam heeft. De DNA zit  in de naam van NWA Beveiliging.

NEW-  WISE- AWARNESS

* Nieuw in haar multiculturele bedrijfkarakter en aanpak. Service en hospitality i.p.v. de oude deurportier
* Wise: bewust van spanning in bepaalde sociale klassen en in staat tot verbinden en de-escaleren. Voelsprieten tot diep in de wijk en verlaagde taalbarrière door meertaligheid
* Awarness heeft het bedrijf door passende communicatie en aanpak: een rechter benader je anders dan een rapper die beveiligd moet worden. 

 
Aanpak

Identiteit

Strategie

Design

Strategie

Gekozen is om in alle communicatie het multiculturele, service gerichte karakter te communiceren in alle uitingen. Op die manier onderscheid NWA zich. Het spreekt klanten aan die in verschillende segementen zitten maar die ook meer willen: een bedrijf met een sociale functie en verbinding. De strategie is met deze identiteit meer binding met de stad te krijgen en haar bedrijven en door te groeien naar de toekomst.

Design

De website van NWA beveiliging heeft enkele visuele elementen gecombineerd met de boodschap. De identiteit omschreven in de boodschap maar ook in beeld. De eigenaren staat centraal, de Erasmusbrug, blauw als typische beveiligingskleur in combinatie met rood uit de Willemsbrug. Rauwheid en diversiteit. 

Resultaat

Het resultaat is een bedrijfsidentiteit, strategie & design waarmee NWA sterk gegroeid en staat in de top 10 met best beoordeelde beveiligingsbedrijven in Rotterdam en behoort het in de top van de best beoordeelde beveiligingsbedrijven in Nederland met een gemiddelde score van 8,7

Innovation Station View more cases

Terns & conditions

Ⓒ Innovation station 2022 - All Rights Are Reserved

Cookies

Sign up for newsletter

Call us

Email

Jobs

Blog

Contact

Juridisch

Social

Innovation Station ©