Menu

Innovation Station

Portugal Vale da telha

Mindfulyes

Mindfulyes Portugal Vale da Telha

Van gestrest naar relaxed met een wetenschappelijk bewezen methode

Omschrijving

Mindfulyes is een zoals de naam al suggereert een Retreat in Portugal, Algave van Lisette Willers. Arts, onderzoeker en mindfulness trainer die onder andere Mindfulyes geïntroduceerd heeft als wetenschappelijke methode op de universiteit van Rio de Janairo. Voor haar Retreat moest een merkstrategie komen, een lead genererende website en een online academie waar cursisten in een online omgeving kunnen kunnen studeren op ontwikkelde trainingen van Lisette.

Mindfulyes op het strand

Strategie

Mindfulyes wil groeien door een toenamein het aantal deelnemers voor de Retreat en wil met haar online academie een extra service bieden. Tevens moet het wetenschappelijke onderzoek van Lisette Willers benoemd worden. Er is gekozen tussen een goede balance van de practische elementen van de Retreats zoals surfen en meditatie als het benoemen van  wetenschappelijk onderzoek. Door deze mix goed te communiceren wil het merk Mindfulyes doorgroeien.

Aanpak

Strategie

Design

Online Academy

Doelgroep & feeling

De doelgroep bestaat uit bedrijven, particulieren en andere organisaties. Mensen die hoger opgeleid zijn maar lastig de balance kunnen vinden in hun leven met werk en prive. Ze ervaren stress en kunnen lastig loslaten of rust vinden in het hoofd. De onderzoek en de retreat bieden oplossing. Het gevoel wat gecommuniceerd dient te worden is: buiten, gezonde voeding, beweging, plezier, harmonie. Mindfulnes is veel pragmatischer en niet ” zweverig”

Design

In het design is rekening gehouden tussen de balance van de retreats en het wetenschappelijk onderzoek. Waar de retreat pagina’s meer buiten, bewegen, sport, voeding en plezier uitstralen is het wetenschappelijke gedeelte iets formeler. In het design zijn veel landschap, natuur en Portugese omgeving, de retreat sterk uitgelicht. Ze vangen echt de identiteit van Mindfulyes.

Online Academy

De online academie is ingebouwd in de backend van de website. Hier in de online leeromgeving kunnen deelnemers inloggen en video’s bekijken, audiomeditaties beluisteren, opdrachten maken en online indienen bij de coach. Ook het indienen van reflextie verslagen, planningen zijn hier mogenlijk. Tevens zijn wetenschappelijke resultaten hier te bekijken. 

Resultaat

Verdubbeling van het aantal leads en een academie die online leren mogelijk maakt. Perfect als hulpmiddel voor cursisten. Zeker met situaties zoals de pandemie in ons achterhoofd waar men meer thuis zit. Een visuele identiteit die perfect alle bedrijfsactiviteiten van Mindfulyes weergeeft. De start van het opbouwen van een merk wat door kan groeien en een mooie toekomst tegemoedgaat onder de Portugese zon

Innovation Station View more cases

Terns & conditions

Ⓒ Innovation station 2022 - All Rights Are Reserved

Cookies

Sign up for newsletter

Call us

Email

Jobs

Blog

Contact

Juridisch

Social

Innovation Station ©