Menu

Campaign

Google Ads, Linkedin, Facebook,  Instagram 

Campaign

Customweb Design & Development

”Uw succes meten”

Het is het aantal conversies en hoeveel u ervoor betaalt. Innovation Station is campagnemanager van diverse campagnes.  Google Ads, Linkedin, Facebook, Instagram. Elk marketingplatform moet worden gebruikt als een zakelijk hulpmiddel. Dus als u uw conversies, rendement op investering en kosten per acquisitie niet meet, hoe weet u dan of u succesvol bent?

Innovation Station

”Niet de omvang van uw campagne uitgaven, maar hoe het wordt gebruikt telt. Met data aansturen en opschalen. Zo zorgen wij voor een hoge ROI .”

Campagnes

Keyphrase strategy

Campagnes in Google. Van belang: Bied je op de juiste trefwoorden? Begrijp hoe uw gebruikers uw product zoeken en zorg dat de zoekwoorden matchen met hun zoek- intentie.

Kwaliteit landing pages

U kunt betalen om bovenaan de pagina met zoekresultaten te staan, maar als uw bestemmingspagina niet de informatie biedt waarnaar uw gebruiker op zoek is, converteert u niet.

Negatizing keyphrases

Controleer de zoektermen die uw advertenties activeren en negeer alle irrelevante modifiers. Als u deze stap mist, kan dit kostbaar zijn.

Conversie tracking

Houd elk type conversie bij, inclusief oproepen van advertenties, leads van de website en formulierinzendingen.

Kwaliteit scores

Het is een matchingsysteem: de advertenties, zoekwoorden en uw bestemmingspagina moeten overeenkomen met de intentie van de persoon die de advertentie ziet.

Kosten per conversion

Innovation Station analyseert hoeveel u uitgeeft om een ​​enkele conversie te verwerven. Zo voorkomen wij dat u te veel betaalt voor wat die gebruiker waard is voor uw bedrijf.

Kosten per acquisitie.”

Het is simpel: 

Het is eenvoudig: we moeten weten hoeveel een gebruiker waard is, zodat we kunnen bepalen hoeveel we moeten uitgeven om die gebruiker te verwerven. Als we meer betalen dan een gebruiker waard is voor uw bedrijf, verliest u geld. En dat voorkomen wij.

Gratis coaching

Hoe presteert je campagne?

Als u nog geen ervaring heeft in het inzetten van  een online campagne, bieden wij een gratis kennismakingsgesprek van een uur aan waarin wij u uitleggen wat we exact doen en hoe. Bij een bestaande AdWords-campagne, bieden we een gratis analyse van een uur aan om de prestaties van uw huidige strategie te evalueren en te bekijken hoe u deze kunt verbeteren.

Innovation Station 

Innovation Station heeft voor mij LinkedIn en Google Ads campagnes gedraaid en leads gegenereerd. Hun cut the bullshit aanpak is verhelderend en fijn.

Yvonne van Leeuwen, Yvl Agency

”Verhoog je omzet en start nu een campagne”

Terns & conditions

Ⓒ Niels van Steenis 2022 - All Rights Are Reserved

Cookies

Sign up for newsletter

Call us

Email

Jobs

Blog

Contact

Juridisch

Social

Innovation Station ©